E-mail: info@rem.nl
Tel. (020) 561 11 21
Fax (020) 692 99 44

Producten van REM

Big Ben
Big Ben is een bedrijfsinformatiesysteem met als basis urenbeheer. Het is geschikt voor organisaties in vrijwel alle branches, van 20 tot 2000 medewerkers. De urenverantwoording kan naar behoefte worden uitgebreid met projectplanning, budgettering, declaratie, verlofplanning en koppelingen met alle financiële -, personeels - en kloksystemen.

Wave
OpenWave is een Open Source product voor vergunning en handhaving, ontwikkeld voor de lokale overheid. Het programma is bij uitstek geschikt voor de omgevingssvergunning en alles wat daar omheen speelt.

BM-Pro
BM-Pro (oorspronkelijk BuroManager) was in het dos-tijdperk een groot succes. De flexibele applicatie generator was zijn tijd ver vooruit. Dat blijkt ook uit het feit dat het, ondanks zijn respectabele leeftijd, nog steeds bij vele klanten naar tevredenheid in gebruik is. REM verleent nog service voor BM-Pro.

Internet Hosting
Als innovatieproject gestart in een tijd dat nog niemand van ‘Internet’ had gehoord. Onze business-to-business hosting diensten zijn nu vooral bekend vanwege de goede service en het hoge kennisniveau dat wordt geboden.

Open Koppelvlakken
REM heeft de webservice DUSK ontwikkeld, gebaseerd op Open Source. Met DUSK kunt u koppelingen tussen pakketten van verschillende leveranciers zoveel mogelijk via open technologie laten verlopen.

Maatwerk
Onze ruime ervaring met de meest uiteenlopende ICT problematiek staat tot uw beschikking. Heeft u vragen over analyse, koppelingen of een speciale applicatie? Of heeft u behoefte aan ondersteuning op het gebied van:
- Databases
- Interoperabiliteit en Compatibiliteit
- User Interface Design
- Gegevensuitwisseling
- Internet en Netwerken
- Open Source
- Open Standaarden, Koppelvlakken
- Web technologieën
- Ontwerp
…neemt u dan contact met ons op.

Disclaimer Privacy Copyright REM Automatisering